Avís Legal
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

Avís Legal

AVÍS LEGAL

El present avís legal (d’ara en endavant l’ “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web https://stage.iedbarcelona.es/ (en endavant, el “Lloc Web”) de ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN, SL, CIF B-80.813.959, C / Biada 11, Barcelona 08012.

LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN, S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS DELS USUARIS
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN, S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN, S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN, S.L.

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris. ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN, S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers o xarxes socials a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN, S.L. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN, S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.