Beques COVID-19 per alumnes (OPEN)
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Beques COVID-19 per alumnes (OPEN)

L’IED a Espanya, conscient de la incertesa econòmica causada per la crisi sanitària del COVID-19 i, de com ha pogut afectar a les famílies dels seus estudiants, ha adquirit el compromís d’ajudar als seus alumnes perquè puguin seguir cursant els seus estudis.

Tant a la seu de Madrid com a la de Barcelona s’han adoptat mesures en forma de beques i ajudes a l’estudi amb l’objectiu de recolzar la continuïtat dels estudiants actuals. 

En les presents i sense precedents circumstàncies, l’IED sent la responsabilitat d’estar més a prop dels estudiants i les seves famílies en tots els sentits, inclòs l’econòmic. 

Les ajudes han sigut de dos tipus:

  1. En una primera fase es van publicar les Beques COVID-19 a través de les quals l’IED va oferir una reducció de la matrícula als seus alumnes ja matriculats.
  2. En una segona fase es va publicar un Programa d’ajuda institucional de beques de solidaritat per alumnes amb dificultats econòmiques causades pel COVID-19. Aquestes beques se centren a ajudar econòmicament a totes aquelles persones responsables dels pagaments dels nostres alumnes i que tributen en territori espanyol. Seran concedides només a aquelles persones que compleixin amb els requisits que s’hi detallen i que es trobin en certes dificultats econòmiques per poder afrontar els pagaments.

 

Qui pot aplicar aquest programa d’ajudes?

Estudiants de l’IED Madrid / IED Barcelona que tinguin com a pagador de les quotes a una persona que tributa dins l’estat espanyol i que pugui justificar el canvi en el seu poder adquisitiu per culpa de la crisi del COVID-19, aportant la informació requerida a les bases d’aquestes beques.

Aquestes ajudes estan dirigides als alumnes actuals de l’escola perquè el nostre major compromís resideix amb el talent i les famílies que han confiat amb l’IED. 

 

Com s’ha d’aplicar?
L’IED contactarà amb tu per oferir-te l’opció de formar part del programa d’ajuda institucional.  Revisa el teu correu ied.edu. També pots trucar al departament d’administració/secretaria o Student Services per informar-te o bé parlar amb els coordinadors del teu curs.

IED Forward
+