CSP en Assessoria d’Imatge i Personal Shopper
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Sol·licitar informació

CSP en Assessoria d’Imatge i Personal Shopper

Edició: 16ª

Idioma: Espanyol

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 30 de setembre de 2021

Horari: Dimarts i dijous, de 18.30h a 22.40h

Crèdits: 15*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.250€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.250€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP (Continuing Study Program) en Assessoria d’Imatge Personal i Personal Shopper facilita a l’alumnat els coneixements teòrics i pràctics fonamentals per a formar-se professionalment en l’àrea de l’assessoria d’imatge i el personal shopping.

Els serveis de l’assessor d’imatge o personal shopper, des de trobar el look adequat per a cada ocasió fins a aconsellar en qüestions de bellesa i estil de vida, tenen com a objectiu que el client transmeti les qualitats que desitja projectar.

A més dels coneixements impartits en classe, el curs proposa un laboratori amb pràctiques des del primer dia en cadascuna de les assignatures i a partir de casos actuals i pròxims. Així mateix, finalitza amb la presentació d’un projecte per a un assessorat, on es sintetitzen tots els coneixements, habilitats i competències adquirides.

Estudiante del CSP en Asesoria de Imagen y Personal Shopper comparando vestidos
CSP en Assessoria d' Imatge i Personal Shopper

Objectius

L’objectiu del curs és facilitar a l’alumnat els coneixements teòrics i pràctics per formar-se professionalment a l’àrea de l’assessoria d’imatge personal. El curs es dedica a aprofundir en els aspectes fonamentals de l’activitat de l’assessor d’imatge i personal shopper de moda: l’anàlisi de l’evolució del mercat de la moda i la bellesa, identificar les tendències i adaptar-les a les característiques i necessitats del client i realitzar el shopping.

Metodologia

Per donar major dinamisme i promoure l’aplicació dels coneixements impartits a classe, es proposa un laboratori amb pràctiques des de la primera setmana en cadascuna de les assignatures amb exercicis sobre casos actuals i propers. El curs finalitza amb la presentació d’un projecte de canvi d’imatge de personal realitzat sobre un assessorat real, en el qual s’apliquen tots els coneixements, habilitats i recursos adquirits durant el curs.

Perfil de l'estudiant

Professionals i estudiants del món de la moda que vulguin formar-se al món de l’assessoria d’imatge i personal shopping, estilistes, dissenyadors, agències publicitàries, productores, professionals de la comunicació de moda, relacions públiques, botigues de moda, complements i bellesa, escaparatistas, i altres persones interessades en la imatge personal i la moda.

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Coordinador

BEATRIZ OCANTO

És assessora d’imatge, personal shopper, consultora retail-moda i formadora. Habitualment imparteix cursos, conferències i tallers sobre imatge i marca personal, vestuari professional i producte de moda.

La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat a Europa, Àsia i Amèrica, i combina la seva experiència de dues dècades en la indústria de la moda amb la seva formació tècnica i passió per la moda i l’art. Entre els seus clients corporatius es troben el grup Inditex, grup Tavex, Fórum Barcelona 2004, Dimodes, S.A.., Biosca Riera, S.A, Cetemmsa, Foment i la Generalitat de Catalunya.

Llicenciada en Administració d’Empreses, MBA, Master en Comerç Internacional, Master en Gestió i Tecnologia Tèxtil. Membre de l’Associació Internacional d’Assessors d’Imatge (AICI) i membre fundador de Capítulo España.

www.marvellous.es

Altres Cursos Relacionats

Curs d'estiu en Assessoria d'Imatge i Personal Shopper
Més info +
Curs d'estiu en Fashion Trends Investigation
Més info +

Noticies relacionades

L’IED va tanca la 080 Barcelona Fashion
Més info +
JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED
Més info +
Fashioners of the World 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí