CSP en Disseny de Joies
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Sol·licitar informació

CSP en Disseny de Joies

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 20 de gener del 2022

Horari: Dimarts i dijous de 18.30h a 22.40h

Crèdits: 15

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.250€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.250€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP (Continuing Study Program) en Disseny de Joies ofereix els coneixements, habilitats i eines necessaris per a projectar i realitzar peces en metall.

Les joies representen en el món de la moda el complement estrella i interpreten el concepte de cada col·lecció. Avui, en aquest camp del disseny es combinen treball manual i artesania amb l’ús d’eines digitals, la qual cosa amplia les possibilitats creatives.

El curs segueix tot el procés de creació del disseny i producció d’una joia. S’inicia amb la focalització d’un concepte, prenent inspiració de la història de l’art i de la joieria i relacionant-lo amb les tendències actuals del món de la moda. Es passa per la presentació i il·lustració de les primeres idees, arribant al contacte amb el material i la introducció al maneig de les eines de taller i de modelatge 3D amb el programa Rhino Gold.

Proyecto del CSP en Diseño de Joyas hecho con Rhino Gold
Projecte del CSP en Disseny de Joies

Objectius

L’objectiu del curs en Disseny de Joies és dotar els alumnes de coneixements i habilitats per projectar i realitzar una peça amb metall.

El curs segueix tot el procés de creació del disseny i producció d’una joia. Inicia amb la focalització d’un concepte prenent inspiració tant de la història de l’art i la història de la joieria, relacionant-lo amb les tendències actuals del món de la Moda.

Es passa per la presentació i il·lustració de les primeres idees arribant al contacte amb el material i la introducció al maneig de les eines de taller i de modelació 3D amb el programa Rhino Gold.

Metodologia

El curs combina classes teòriques i pràctiques per aconseguir adquirir els objectius del programa.

Es treballen les classes pràctiques en un taller de joieria i es realitzen peces seguint diferents metodologies de treball i de fabricació: cera fosa, prototipat 3D i un projecte final amb una petita col·lecció de mínim 3 peces realitzades al taller.

Perfil de l'estudiant

El curs està dirigit tant a estudiants de disseny com a llicenciats, o professionals que vulguin viure una nova experiència formativa on posar en pràctica les seves habilitats creatives dins el món de la joieria

Serà necessària la presentació d’un CV i una carta de motivació per a la inscripció. En el cas en què algun dels requisits sol·licitats per a l’admissió no es compleixi, l’escola avaluarà cada un dels casos singularment, reservant-se el dret de convocar l’aspirant a una entrevista personal.

Sortides Laborals

En acabar el curs i en funció del perfil i l’experiència prèvia dels estudiants, les possibles sortides professionals són, per exemple:

– Creatiu especialitzat en el món de les joies
– Artesano-dissenyador freelance

COORDINADOR

VALENTINA FALCHI

Ha treballat durant uns anys com a dissenyadora de vestuari per a la televisió italiana dedicant-se paral·lelament al disseny i a la producció de les seves pròpies col·leccions de moda. S’apropa al món de la joieria a través de la creació de bijuteria. Posteriorment es forma com a Dissenyadora de Joies a l’escola de joieria Le Arti Orafe a Florència, Itàlia. Des de 2007 viu a Barcelona i treballa en el seu propi taller i des de 2015 és coordinadora i professora del curs de Disseny de Joies.

Altres Cursos Relacionats

CSP en Comunicació de Moda
Més info +
CSP en Disseny Gràfic
Més info +
CSP en Color & Trim
Més info +
CSP en Assessoria d'Imatge i Personal Shopper
Més info +
Master en Disseny Sostenible
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Inaugurem Point Two, un espai tecnohumanista dedicat a la investigació aplicada al disseny
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat