CSP en Disseny de Sneakers
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

Sol·licitar informació

CSP en Disseny de Sneakers

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 29 d'abril de 2021

Horari: Dimarts i dijous de 18.30h a 22.40h.

Crèdits: 15*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.250€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.250€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP en Disseny de Sneakers ofereix a l’estudiant una visió genèrica que abasta concepte, disseny, selecció de materials, formes, cartes de color i gestió de producció.

El curs tracta de donar resposta a la creixent demanda de professionals del disseny de calçat esportiu que puguin afrontar els reptes que proposa aquesta indústria, un negoci que calça a milions de persones a tot el món.

Des de l’ergonomia i el disseny, el patronatge especialitzat, les tendències en color i textura fins a la innovació en materials tèxtils, els estudiants aprendran les particularitats del disseny de calçat esportiu, aplicades a l’esport d’alt rendiment i al món de la moda.

Objectius

– Aportar els coneixements específics perquè els estudiants puguin desenvolupar-se professionalment en un camp tan específic com és el del calçat esportiu.

– Desenvolupar continguts relacionats amb disseny, desenvolupament i producció de calçat esportiu.

– Crear una col·lecció de calçat tècnic / sport casual, entenent que, partint d’un concepte, idea i necessitat, l’evolució del procés de disseny permet trobar la millor solució en el producte final.

– Adquirir fonaments sòlids per a abordar professionalment el món de la moda esportiva des del coneixement, anàlisi i selecció de materials tècnics, el treball de patronatge i els mitjans de producció.

– Identificar i entendre les propietats tècniques de cada material i teixit, formant professionals amb la capacitat i sensibilitat de transmetre nous valors i conceptes als seus futurs clients.

– Adquirir coneixements en màrqueting i comunicació, anàlisi de mercat, identificació d’usuari i necessitats.

Metodologia

El curs combina l’adquisició de coneixements teòrics específics del sector tècnic esportiu amb les últimes tendències en el món de la moda. Les activitats didàctiques inclouen una fase pràctica i visites intercalades amb la fase projectual i la revisió dels treballs.

El Treball Final, que integra tots els coneixements del curs, es desenvoluparà de manera personal, des del concepte fins al seu desenvolupament, incloent la presentació final.

Perfil de l'estudiant

Llicenciats i diplomats en disciplines vinculades al disseny de producte, disseny industrial i de moda, que vulguin especialitzar-se en el camp del calçat esportiu, especialment en els àmbits tècnics i de sport casual.

També està dirigit a aquells diplomats i professionals amb experiència en àmbits relacionats amb la producción, com a patronistes, tècnics i product managers, responsables de producció o altres disciplines afins amb visió artística i creativa que vulguin especialitzar-se en el camp de la indústria esportiva.

Sortides Laborals

Dissenyadors de calçat esportiu de marques tècniques i sport casual, tant en departaments creatius en marques d’esport, com en empreses productores, o com a dissenyadors independents emprenent els seus propis projectes.

Algunes de les àrees professionals són:

– Marques d’articles esportius / sport casual.

– Empreses de producció esportiva del sector.

– Estudis de disseny.

– Disseny freelance.

COORDINACIÓ

ALFONSO DIESTRO 

Dissenyador de moda, accessoris i calçat esportiu. Graduat en Il·lustració per l’Escola d’Arts Aplicades Llotja, diplomat en disseny de Moda i Tèxtil i Master de Calçat i Complements de l’ IED Barcelona.

Des de fa més de catorze anys, treballa per a marques internacionals en el sector del disseny de moda i producte esportiu, aportant creativitat i versatilitat. El respecte i la passió pel disseny de producte el porten a treballar en projectes de llicència de calçat sport/casual per a Pirelli Pzero, McLaren F1 i Formula1. D’altra banda, dissenya col·leccions de roba sport / active per a Best Kitesurf, Pachá Sport o Moov Athletics, entre altres. Va ser dissenyador responsable del departament Desigual Sport, realitzant disseny de roba tècnica esportiva i sportwear, accessoris i calçat.

Les noves tecnologies aplicades al producte, la cerca d’un disseny sempre original i avantguardista són el seu major objectiu. Apassionat de la seva professió, és amant

de nous reptes i entén el disseny com un mitjà d’expressió amb el qual realitzar-se. La part docent sempre ha estat una cosa vocacional i des de fa deu anys, gaudeix compartint coneixements i experiències amb els alumnes.

Altres Cursos Relacionats

Master en Disseny de Sportswear
Més info +
Postgrau en Disseny de Calçat
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat