CSP en Smart Lighting
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Sol·licitar informació

CSP en Smart Lighting

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 18 de gener de 2021

Horari: Dilluns i dimecres de 18.30h a 22.40h

Crèdits: 15*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.550€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.550€).
Consulta les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP (Continuing Study Program) en Smart Lighting ofereix una visió global de les últimes innovacions en il·luminació i els sistemes d’il·luminació intel·ligent i digital.

En els últims anys, aquest sector ha anat experimentant una constant evolució a través de la recerca i les noves tecnologies. El terme Smart Lighting sol associar-se a tecnologies de control i eficiència energètica.

El CSP s’enfoca en aquest camp i el dota d’un significat més ampli: l’ús conscient de la tecnologia que promou comoditat, conveniència i facilitat d’ús, alhora que emfatitza el medi ambient i les necessitats de l’ésser humà i inspira solucions creatives i informades.

Proyecto del CSP en Smart Lighting de unas luces
Projecte del CSP en Smart Lighting

Objectius

– Adquirir una visió general de les últimes innovacions en il·luminació.
– Conèixer els sistemes d’il·luminació intel·ligent i digital disponibles.
– Comprendre l’ús potencial i les possibilitats de les noves tecnologies com a eines expressives o estratègiques, per a la sostenibilitat o la creativitat.
– Explorar tant les aplicacions funcionals com les creatives.
– Posar en pràctica els coneixements, a través de tallers, assajos i models d’il·luminació.
– Ser capaç de generar projectes creatius i informats i de donar-los a conèixer.

Metodologia

L’Escola IED Màster ofereix una formació contínua, aptituds, especialitzacions i l’oportunitat de mantenir-se al dia en tots els aspectes del disseny, amb l’aval del valuós patrimoni històric i cultural del disseny italià. La nostra estratègia de futur està sempre en sintonia amb les macrotendències socials, mediambientals i financeres, i estem al corrent dels canvis que necessitaran les nostres ciutats i els seus entorns per a la seva adaptació en els pròxims
30 anys. Creiem que podem proporcionar respostes i solucions a través del disseny.

En IED Màster basem la nostra activitat docent en els quatre escenaris que considerem crucials per a fer front a les necessitats del futur: disseny per al desenvolupament sostenible, disseny per a nous models de negoci, disseny per a nous mitjans de difusió i disseny per a les persones.

El nostre objectiu és formar professionals que siguin capaços d’aprofitar els valors culturals i dissenyar eines tant per a superar els desafiaments del futur com per a crear i impulsar la innovació. Volem que el nostre alumnat assumeixi la responsabilitat de la trajectòria de la seva pròpia formació i aprengui a canalitzar-la amb el suport i la tutoria d’experts i profesionales.en IED Màster concebem l’Escola com un laboratori on els estudiants puguin ser innovadors, emprenedors i impulsors; on es sentin lliures per a experimentar i crear.

Perfil de l'estudiant

Graduats en Arquitectura, Belles arts, Disseny de Producte, Disseny d’Interiors, Enginyeria i altres disciplines relacionades amb el disseny que desitgin explorar les noves tecnologies i les seves aplicacions intel·ligents, tant en el seu vessant funcional com en la creativa.

Sortides Laborals

– Dissenyadors d’il·luminació, especialitzats en il·luminació efímera, cultural o d’esdeveniments.
– Dissenyadors d’il·luminació, especialitzats en aplicacions i tecnologies de smart lighting.
– Artistes de la llum.
– Responsables de projectes d’il·luminació dins d’una empresa de fabricació o distribució d’il·luminació digital. 

COORDINADOR

Michela Mezzavilla

Michela Mezzavilla, arquitecta i dissenyadora d’il·luminació (APDI) viu a Barcelona (Espanya) i és una de les fundadores de l’estudi reMM, dedicat a l’arquitectura i el disseny d’il·luminació.

En la seva trajectòria professional ha realitzat projectes d’il·luminació de diferent envergadura i enfocament: des de grans encàrrecs per a arquitectes com Rogers StirkHarbour + Partners o Jean Nouvel, fins a projectes de recursos limitats i solucions enginyoses; des d’instal·lacions altament tecnològiques, fins a muntatges artístics low-*tech.

Amb un compromís actiu en la promoció de la cultura de la llum a través d’articles, tallers, ponències i iniciatives culturals, és directora dels cursos d’Il·luminació en IEDBarcelona i ha impartit conferències en diverses universitats de disseny i arquitectura. Els seus treballs han estat guardonats amb premis de disseny d’il·luminació tals com FAD, LAMP, Iluminet i Panorama.

Altres Cursos Relacionats
Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat