CSP en Transportation Interface Graphic Design
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Sol·licitar informació

CSP en Transportation Interface Graphic Design

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 26 d' abril de 2022

Horari: Dilluns i dimecres de 18.30h a 22.40h

Crèdits: 15*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.550€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.550€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

En un context cada vegada més hiperconectat, el CSP (Continuing Study Program) en Transportation Interface Graphic Design està dirigit a professionals interessats en els aspectes tècnics i humans d’interfícies, experiència, i aplicacions d’usuari per als interiors dels mitjans de transport.

A través del procés de disseny, el programa s’orienta a la creació d’interfícies que s’adeqüin a les avaluacions heurístiques (mètode d’avaluació d’usabilitat) i que resolguin la necessitat que el sistema-aplicació-dispositiu millori la qualitat de vida de l’usuari. Així mateix, han de ser estèticament agradables i funcionals, a més de garantir la protecció de la informació personal o privada de l’usuari i/o client.

CSP en Transportation Interface Graphic Design IED Barcelona

Objectius

– Comprendre el context de la integració de gràfics en vehicles actuals i futurs, incloent el procés cap a la conducció autònoma i la interacció entre usuari i automòbil.

– Integrar harmoniosament tant la superfície física de la pantalla com tots els aspectes relacionats amb gràfics i funcionalitat en el concepte associat al vehicle.

– Optimitzar l’estructura de contingut en pro de la usabilitat i seguretat que la pantalla ha d’oferir tant als fabricants del sector com als usuaris dels vehicles.

– Dissenyar un entorn físic i virtual que s’interrelacioni amb els usuaris per a facilitar la lectura,  navegació i interacció amb el vehicle d’una manera  intuïtiva, accessible, ergonòmica i sensorialment agradable.

– Dissenyar la interfície gràfica mantenint els valors conceptuals i estilístics associats a la marca i també els paràmetres de funcionalitat i eficiència visual per a una millor experiència d’usuari.

– Incorporar conceptes relacionats amb la hiperconexió i el context d’Internet de les Coses (IoT) en la interacció de superfícies gràfiques.

– Analitzar els paràmetres d’eficiència d’ús i experiència de l’usuari mitjançant avaluacions heurístiques per a predir possibles problemes i / o possibles errors de la interfície.

Metodologia

IED Master ofereix formació contínua, qualificacions, especialitzacions i l’oportunitat de mantenir-se actualitzat en tots els aspectes del disseny, comptant amb el recolzat del ric patrimoni històric i cultural del disseny italià.

La nostra estratègia per al futur sempre està en sintonia amb les macrotendències socials, ambientals i econòmiques, tenint en compte els canvis als quals haurem d’adaptar-nos en els pròxims 30 anys. Creiem que podem proporcionar respostes i solucions a través del disseny.

Considerem crucials quatre escenaris per a enfrontar les necessitats del futur: disseny per al desenvolupament sostenible, disseny per a nous models de negoci, disseny per a nous mitjans i disseny per a les persones.

El nostre objectiu és formar professionals  capaços d’aprofitar els valors culturals i dissenyar eines per a superar els desafiaments del futur, així com crear i impulsar la innovació. 

En IED Master concebem l’escola com un laboratori on els estudiants poden ser innovadors, emprenedors i una força impulsora; on són lliures d’experimentar i crear.

Perfil de l'estudiant

Professionals que treballen en el món de la comunicació visual i desitgen especialitzar-se en la interface digital a l’interior d’un vehicle.

Han de tenir coneixements de programes de maquetació, de retoc i de creació de gràfics vectorials.

Sortides Laborals

En finalitzar el curs i depenent del perfil inicial, els estudiants poden unir-se a equips de disseny automotriu desenvolupant projectes relacionats amb el disseny d’interfície.

COORDINACIÓ

El pla d’estudis del curs està dissenyat pel departament d’ensenyament de l’IED Barcelona al costat de col·laboradors especialitzats d’empreses del sector de l’automòbil.

Altres Cursos Relacionats

CSP en UX for Connected Car
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat