CSP en Estilisme de Moda
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

Sol·licitar informació

CSP en Estilisme de Moda

Edició: 26ª

Idioma: Espanyol

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 18 de gener 2021

Horari: Dilluns i dimarts de 18.30h a 22.40h

Crèdits: 15*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.250€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.250€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP (Continuing Study Program) en Fashion Styling ofereix els coneixements necessaris per a interpretar les constants novetats del sector de la moda i generar continguts propis i adaptables a diversos projectes d’estil.

L’estilisme de moda s’ha convertit en un suport imprescindible per als dissenyadors a l’hora de trobar noves fórmules estètiques. La seva importància també és crucial en la presentació dels productes en forma de desfilada, catàleg, aparadors i punts de venda, a més de ser la base creativa amb la qual cada temporada treballen les publicacions de moda especialitzades.

Aquest curs aporta un bagatge cultural – estètic i aprofundeix en aspectes pràctics, com la diferenciació per sectors (des del món del luxe al sport) i la creació de looks que connecten amb les necessitats de cada àmbit i projecte, des de la previsió de tendències, l’anàlisi de col·leccions i temàtiques, les propostes editorials per a premsa especialitzada i les sessions de fotos reals.

Proyecto estilista del CSP en Fashion Styling de un vestido de tirantes negro con estampados naranjas
Projecte del CSP de Fashion Styling

Objectius

-Professionalitzar els coneixements d’estil i de forma per preparar als estudiants a interpretar les constants novetats que genera el sector.

-Aplicar aquesta informació a la generació de continguts propis adaptables a diversos projectes d’estil.

-Entendre, plantejar, gestionar i solucionar totes les fases fins que la idea es converteix en realitat.

-Comprendre a la perfecció el seu treball ja que de l’estilista es deriven ja no només els productes sinó també les temàtiques a treballar cada temporada. Per entendre bé les complexes inspiracions que avui treballen els dissenyadors, els alumnes reben diverses classes sobre: sectors del món de la moda, dissenyadors més destacats, la iconografia contemporània i els referents històrics.

 

Metodologia

El postgrau combina àrees teòriques amb pràctiques. La primera part del curs es dedica a millorar en profunditat els coneixements de moda.

La segona part està dedicada a la realització de projectes pràctics que sempre s’inicien i corregeixen en classe de forma individual i es conclouen a casa, per a la seva posterior presentació en classe.

Ambdues parts es combinen amb diverses intervencions de professionals en actiu que a més d’exposar de forma àmplia la seva especialitat, relaten les seves experiències i projectes.

El curs conclou amb un exercici pràctic i una sessió de fotos real en la qual els alumnes demostren, tutelats per una sèrie de professionals, les seves habilitats i els coneixements i recursos apresos.

 

Perfil de l'estudiant

Professionals de la moda, llicenciats en belles arts, llicenciats en comunicació així com a tots aquells que vulguin especialitzar-se i professionalitzar tots els seus coneixements sobre estil.

 

Sortides Laborals

Estilista de moda, responsable d’assessoria en temes d’estil a tot tipus d’empreses del món de la moda en els següents projectes específics: assessorament, desfilades de moda, look-books, convencions i presentacions diverses, catàlegs i campanyes publicitàries, publicacions especialitzades, escaparatisme i visual marchandising, publicitat, espectacles, assessoria d’imatge i personal shopper.

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

CSP en Comunicació de Moda
Més info +
BA (Hons) Fashion Design
Més info +
BA (Hons) Fashion Marketing and Communication
Més info +

Noticies relacionades

L’IED va tanca la 080 Barcelona Fashion
Més info +
JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED
Més info +
Fashioners of the World 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat