CSP en Moda i Visual Merchandising
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

Sol·licitar informació

CSP en Moda i Visual Merchandising

Edició: 16ª

Idioma: Espanyol

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 18 de gener de 2021

Horari: Dilluns i dimecres de 18.30h a 22.40h

Crèdits: 15*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.250€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.250€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP (Continuing Study Program) en Moda i Visual Merchandising forma a professionals que adaptin les noves tendències en hàbits de consum o tecnologies a l’espai comercial.

El Visual Merchandising ha d’estimular la compra del producte o servei, però, sobretot, generar el desig de tornar del client gràcies a accions de comunicació persuasives.

El curs incideix en la realització d’exercicis reals per a comprendre els requisits de la professió: muntatge de maniquins i aparadors, fashion placement, estilisme, selecció de materials, localització de distribuïdors de material, il·luminació, noves tendències, coneixements de la història de la moda i del producte moda.

Proyecto del CSP en Moda y Visual Merchandising de unos vestidos de novia

Objectius

Els objectius són: estudiar el perfil del nou comprador per poder oferir un nou concepte del visual merchandiser i aprofundir sobre la història de la moda i el funcionament del producte moda actualment, per entendre i tenir una bona base cultural.

Metodologia

El programa del postgrau consta de dues parts: una conceptual, amb les intervencions dels diversos professionals que prenen part en el procés d’elaboració d’un visual merchandising (interiorisme, retail, escaparatisme, producte de moda i branding), i una altra part pràctica en la qual es desenvolupa un cas d’estudi on els alumnes apliquen els coneixements que van adquirint.

Al llarg del programa es realitzen visites fora de l’escola com a complement a determinades matèries.

Perfil de l'estudiant

El curs està dirigit a diferents perfils complementaris:

– Interessats que tinguin estudis de moda i màrqueting o experiència laboral en el camp de la moda, en botigues o afins.

– Professionals formats dins de l’àmbit del disseny industrial, l’arquitectura o l’interiorisme que desitgin adreçar la seva activitat professional al món del visual merchandising i el retail en moda.

– Emprenedors que estiguin pensant en iniciar el seu propi negoci de moda, i necessitin la formació necessària per arrencar la seva aventura empresarial sobre una bona base teòrica-pràctica.

Sortides Laborals

El curs està especialment orientat a aquelles persones que, a més del seu interès pel món de la moda i el visual merchandising, tinguin la voluntat d’iniciar un projecte empresarial individual o col·lectiu dins del sector de la moda. D’aquesta manera, les sortides professionals per a l’alumnat van des de formar part activa dins d’un equip de gestió de visual merchandising a la coordinació d’un espai de venda propi.

COORDINADOR

Beatrice Vaccaro

S’especialitza en Aparadorisme i Visual Merchandising, seguint diversos màsters a Itàlia i a Espanya. Aparadorista i Visual freelance des de 2006, treballa amb moltes tipologies d’empreses, des del tèxtil i la moda a l’hostaleria i el moble, per a empreses com Nike, Dedon o el Grup Damm. Des de 2009 és docent d’aparadorisme i Visual Merchandising en diferents escoles. Escriu articles a revistes sobre Aparadorisme i Visual. 

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

CSP en Comunicació de Moda
Més info +
BA (Hons) Fashion Design
Més info +
CSP en Decoració i Estilisme d'Interiors
Més info +

Noticies relacionades

L’IED va tanca la 080 Barcelona Fashion
Més info +
JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED
Més info +
Fashioners of the World 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable: Istituto Europeo Di Design, S.L B-80813959

Finalitat: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

Aquesta és la finalitat bàsica del formulari

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes les condicions legals

- Aquesta és la finalitat que apareix quan marques que acceptes rebre informació comercial

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació):

- Dades identificatives

- Dades acadèmiques i professionals

Aquesta informació és necessària per a realitzar les finalitats que es descriuen en l'anterior apartat, en cas contrari no podrem informar-lo, ni tramitar la seva matrícula o expedient acadèmic.

Destinataris de les teves dades:

T'informem que a la teva informació accedeixen certes entitats d'acord amb regulacions de llei que ens obliguen a comunicar les teves dades personals.

Així mateix, previ el teu consentiment exprés cediríem les teves dades a entitats integrants del grup a què pertany Istituto Europeu di Design, SL, ia aquelles que puguin ser del teu interès un cop establerta la relació comercial amb tu, i es pot consultar cessionaris a la seu de Istituto Europeu di Design, SL, amb l'única finalitat d'informar-te de les nostres ofertes i serveis.

Drets:

Si ho desitja tens dret a accedir, rectificar, cancel·lar ja oposar a aquells tractaments que no vulguis, per això hauràs d'enviar un escrit a l'adreça dalt indicada oa l'adreça de correu electrònic: baja@madrid.ied.es, adjuntant una fotocòpia del seu DNI o NIE i indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Si necessites més informació pots consultar aquí