CSP en Project Management per a Empreses Creatives
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

Sol·licitar informació

CSP en Project Management per a Empreses Creatives

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 29 d'abril de 2021

Horari: Dilluns i dimecres + divendres alterns, de 18.30h a 22.40h

Crèdits: 10*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.500€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.500€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP (Continuing Study Program) en Project Management forma a professionals encarregats de gestar, planificar, executar, supervisar i implementar projectes des d’una perspectiva de lideratge per a poder equilibrar el seu abast, temps i pressupost.

L’entorn de les indústries creatives, de disseny, comunicació i innovació és cada vegada més competitiu. Les “bones idees” no són suficients per si soles, sinó que necessiten una perspectiva estratègica. El project manager facilita la coordinació adequada dels actors involucrats i les activitats interrelacionades, al mateix temps que garanteix la qualitat, la rendibilitat i la creació de valor per a tots els stakeholders.

El curs ofereix una metodologia de planejament, organització i gestió de recursos per a complir amb les metes d’un projecte. Té un enfocament pràctic amb una proposta hands-on i combina classes magistrals amb conferències i workshops.

Estudiantes del CSP en Project Management para Empresas Creativas haciendo el proyecto final
CSP en Project Management

Objectius

-Donar als participants les eines conceptuals i tècniques per a la planificació, desenvolupament, gestió i implementació de projectes emmarcats en l’àmbit de la creativitat, el disseny i/o la innovació.

-Els alumnes aprenen a gestionar projectes creatius amb major eficiència gràcies a les metodologies impartides en el curs. Això els permet entendre de manera global les implicacions d’un projecte i el rol de lideratge que ha d’exercir el project manager.

-Incorporar la gestió de projectes a la seva activitat habitual, identificant la metodologia adequada per a cada fase del projecte, coneixent i utilitzant les eines idònies per a cada ocasió i desenvolupant les seves aptituds de lideratge.

-Els coneixements adquirits al programa poden aplicar-se en múltiples entorns i formats, des de la integració dins d’un equip creatiu d’una empresa, a la gestió d’un estudi de disseny o la realització de projectes freelance.

-Es fomenta i potencia el treball grupal, buscant que els participants experimentin els avantatges i dificultades del treball en equips multidisciplinaris, apropant l’experiència a les condicions reals de realització de projectes.

Metodologia

L’IED Barcelona proposa pels seus Continuing Study Programs una metodologia dinàmica en la qual el curs funciona com un laboratori d’anàlisi, intercanvi d’informació i discussió de casos. Els participants tenen l’oportunitat de compartir experiències amb els ponents, en un clima d’estret diàleg que serveix com a punt de trobada dels seus actuals coneixements i les seves aspiracions professionals futures.

El curs té un enfocament pràctic amb una proposta hands-on, combinant classes magistrals i conferències amb workshops de treball. Els estudiants tenen l’oportunitat d’aprendre i experimentar amb els professors en un ambient d’estreta col·laboració. Es busca que les classes es converteixin en tallers actius amb un esperit de “aprendre fent”, integrat amb el contingut teòric proporcionat pels professors.

Perfil de l'estudiant

El programa professional està dirigit a tots aquells professionals (perfils creatius, tècnics, directiu i/o de gestió) que, independentment de l’àrea específica en la qual s’exerceixin, vulguin adquirir eines i metodologies específiques per a la gestió i disseny de projectes tant per incorporar-les en les seves pròpies empreses i projectes, com per impulsar la creativitat i competitivitat en les organitzacions per les quals treballen.

Els professionals de la comunicació, el màrqueting i el disseny, aquells dedicats al món dels negocis i a la planificació estratègica que treballin en projectes creatius o d’innovació són potencials project managers:

– Dissenyadors de totes les disciplines

– Especialistes en comunicació i màrqueting

– Professionals dedicats al món dels negocis i a la planificació estratègica

– Empresaris i industrials de diversos sectors, que busquin qüestionar els seus propis processos de producció i concepció de productes per trobar tècniques i metodologies per replantejar l’enfocament del seu negoci

– Altres professionals amb experiència demostrable en el camp del disseny/innovació/màrqueting.

Sortides Laborals

Els participants estan capacitats per treballar en empreses i organitzacions de diferent tipus, exercint les següents funcions:

– Gestió de projectes de disseny i innovació

– Liderar processos creatius

– Visió estratègica per a la conceptualització i desenvolupament de nous productes i serveis

– Aplicar metodologies de gestió de projectes a processos creatius per maximitzar el seu rendiment

COORDINACIÓ

EDUARD XUFRÉ

Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, graduat amb el MBA de La Salle Barcelona – Nova York i complementat amb curs Executive Education per l’ IESE. A més, està certificat per Stanford en Advanced Project Management Program (SAPM), per APICS amb el CPIM i pel Council of Supply Chain Management Professionals en Supply Chain-PRO.

Eduard té una gran experiència en entorns d’operacions internacionals, llançament de productes/serveis en entorn tecnològic. En els últims anys ha estat liderant equips d’estratègia i transformació digital a nivell global en l’àrea de Customer Support d’HP. Eduard ha combinat la seva experiència professional amb docència en àrees de Supply Chain Management i Project Management, sent professor en diverses escoles de negoci i universitats.

GUILLEM HERNÁNDEZ

Professional Scrum Trainer de Scrum. org, un agile coach i un evangelista de devops. Ajuda a les organitzacions a transformar-se des de la forma tradicional a entorns centrats en el valor, explorant noves maneres de treballar. S’enfoca en equips i en persones, treballant junts en sinergia amb organitzacions , i al mateix temps, les capacita per a generar el canvi cultural.

A més, té experiència en entorns de desenvolupament de software, en canvis a la mentalitat de devops i en gestió de producte. És un entusiasta a ajudar els equips i organitzacions a millorar les seves pràctiques de desenvolupament, fomentar el lliurament basat en valors, millorar la comunicació entre individus i escurçar els cicles de desenvolupament.

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

CSP en Project Management per a Empreses Creatives
Més info +
Postgrau en Design for Innovation Strategy
Més info +

Noticies relacionades

Dissenyant al CERN el futur de la humanitat
Més info +
Reflexions sobre el disseny i la dona a TEDxBarcelona Women
Més info +
Docents de l’IED guanyen Red Dot Awards i premis ADI FAD 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat