CSP en Disseny d’Espais Interiors Contemporanis
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

Sol·licitar informació

CSP en Disseny d’Espais Interiors Contemporanis

Edició: 18ª

Idioma: Espanyol

Duració: 3 mesos

Data d'inici: 18 de gener de 2021

Horari: Dilluns i dimecres, de 18.30h a 22.40h

Crèdits: 15*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 3.250€ (Taxa de matrícula 1.000€ + taxa de curs 2.250€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El CSP (Continuing Study Program) en Disseny d’Espais Interiors Contemporanis aborda les principals eines de recerca i reflexió -tant teòriques com pràctiques- al voltant de l’àmbit del disseny d’espais interiors contemporanis.

El curs s’articula a partir de tres àmbits de recerca projectual: Espai, Forma i Materials. Totes aquestes propostes es desenvolupen en una sèrie de projectes que combinen els exercicis d’espais de restauració amb el disseny d’entorns comercials, i la realització d’un workshop sobre espais hotelers. Es realitza, així mateix, un exercici final en aplicació dels coneixements tècnics adquirits.

Proyecto del CSP en Diseño de Espacios Interiores Contemporaneos de una terraza con texturas de madera y luz calida
Projecte del CSP en Disseny d'Espais Interiors Contemporanis

Objectius

En aquest curs es proposa explorar les relacions que es produeixen entre forma, dimensió i escala, respecte a les funcions vitals de l’hàbitat de l’individu contemporani. Per tant, s’intenta analitzar i proposar una sèrie d’experiències que sorgeixen des del disseny d’espais interiors relacionats amb l’habitatge, el comerç i l’activitat cultural.

Metodologia

El curs s’articula a partir de tres àmbits de recerca projectual (ESPAI, FORMA, MATERIALS) El primer d’ells intenta ser una recerca sobre diferents formes d’interpretar i produir l’ESPAI INTERIOR contemporani. El segon posa èmfasi sobre les possibilitats que els OBJECTES AUTÒNOMS posseeixen des de la seva lògica pròpia, però a més, des dels atributs que generen per a modificar l’espai interior.

Finalment, en el tercer àmbit intenta analitzar les diferents possibilitats que es generen a partir de la concreció més directa i perceptible, des de la utilització de diferents SUPERFÍCIES MATERIALS que acabin de definir els espais i objectes que es van generar amb anterioritat.

Totes aquestes propostes es desenvoluparan en una sèrie de projectes on es combinen els exercicis d’espais domèstics i residencials amb el disseny d’espais comercials, completant-se amb la realització d’un workshop sobre espais efímers, sota el concepte de TALLER DE PROJECTES, en el qual s’intentarà potenciar i promoure les possibilitats creatives més àmplies i lliures.

Aquests exercicis pràctics s’aniran completant amb sessions de caràcter teòric-pràctic agrupades en dues àrees. El primer, FONAMENTS I ESTRATÈGIES, es compon de diverses sessions on es presenten les diferents disciplines que conviuen i formen part del desenvolupament professional d’un dissenyador d’interiors (instal·lacions, il·luminació, màrqueting, disseny gràfic, sostenibilitat, accessibilitat, mobiliari, materials…). En segon lloc dins de l’assignatura d’EINES DE REPRESENTACIÓ s’analitzaran les eines necessàries per al desenvolupament i representació d’un espai interior (representació digital, anàlisi visual, maquetes, fotografia…)

Perfil de l'estudiant

El curs va dirigit a estudiants i professionals del disseny o altres disciplines creatives, i a interessats en general en el disseny d’interiors, que per raons laborals precisen d’aquesta especialització per a enfrontar-se de manera eficaç a un sector cada vegada més competitiu i canviant.

Serà necessària la presentació d’un CV i una carta de motivació per a la inscripció. En el cas en què algun dels requisits sol·licitats per a l’admissió no es compleixi, l’escola avaluarà cadascun dels casos singularment, reservant-se el dret de convocar a l’aspirant a una entrevista personal.

Sortides Laborals

Aquest curs introductori pretén donar les eines bàsiques per a poder iniciar-se en el món professional i poder començar a col·laborar en un estudi d’interiorisme o arquitectura. S’adquireixen coneixements teòrics i pràctics per a treballar en un projecte, realitzant des de la primera idea fins a la proposta al client.

COORDINADOR

El coordinador del curs és José Manuel Fernández, arquitecte i coordinador del departament d’interiorisme de l’estudi de disseny Lagranja design (www.lagranjadesign.com).

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IEDMàster es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Màster adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System(ECTS). IED Màster expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

CSP en Decoració i Estilisme d'Interiors
Més info +

Noticies relacionades

FOODTURE BARCELONA 2020
Més info +
El Grup IED arriba a Bilbao
Més info +
Inaugurem Point Two, un espai tecnohumanista dedicat a la investigació aplicada al disseny
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat