Master en Automotive Interior Design
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Sol·licitar informació

Master en Automotive Interior Design

Edició:

Idioma: Anglès

Duració: 6 mesos

Format: Blended

Data d'inici: 20 de gener de 2022

Horari: Dilluns, dimarts, divendres i dijous alterns, de 18.30h a 22.40h

Crèdits: 60*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 15.400€ (Taxa de matrícula 3.900€ + taxa de curs 11.500€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Màster en Automotive Interior Design analitza com s’adaptarà l’automòbil al nou escenari de la mobilitat i aborda el disseny per a millorar l’experiència de l’usuari (UX Design) en interactuar amb l’espai interior.

El programa respon a la creixent demanda en el sector de l’automoció de dissenyadors amb coneixements específics en interiors. Forma a professionals capaços d’aportar solucions innovadores per a la morfologia de l’espai interior i l’experiència de l’usuari en termes de connectivitat, sostenibilitat, nous materials i personalització.

Objectius

– Redefinir la morfologia de l’espai interior del vehicle, condicionada per noves tecnologies com la Intel·ligència Artificial o la Internet de les Coses (IoT) i la seva vinculació amb el cotxe connectat.

– Dissenyar solucions que facilitin la interacció usuari-vehicle per a unir el digital, el físic i els serveis a través de l’experiència d’usuari (UX Design) com a factor diferencial en el disseny de transport del futur.

– Investigar i innovar a través de materials (smart and interactive surfaces and structures) aplicant criteris de sostenibilitat, ergonomia i seguretat. 

– Aplicar coneixements de Color and Trim i Lighting en l’espai interior per a crear atmosferes adaptades a la marca i a l’usuari, definint espais únics personalitzats.

– Reforçar les eines específiques del disseny de transport: modelatge 3D, sketch analògic i digital.

– Conèixer els sistemes de fabricació de les diferents peces de l’interior del vehicle.

– Integrar en la seva metodologia de treball variables socials, tècniques i sostenibles per a desenvolupar solucions a través del disseny sistèmic.

Metodologia

El Master inclou col·laboracions amb diverses empreses, institucions i professionals de diferents sectors vinculats a la mobilitat futura. També es realitzen seminaris i tallers transversals dirigits per especialistes convidats amb la finalitat d’abordar diferents temes d’interès de manera pràctica. Així mateix, l’equip docent està compost per professionals líders especialitzats en cadascuna de les àrees d’estudi.

El mètode de treball és necessàriament actiu i aplicable a la realitat professional, incloent la llibertat d’idees, experimentació i hipòtesis generades pels estudiants.

Una part essencial del procés d’aprenentatge comprèn l’observació, l’anàlisi i l’experimentació, per la qual cosa tant les classes teòriques com els projectes estan recolzats per sortides i visites. Aquestes brinden als estudiants l’oportunitat d’aprendre sobre el món de l’automoció i la mobilitat a Barcelona. 

Perfil de l'estudiant

– Llicenciats i diplomats en disciplines relacionades amb el disseny, preferentment en disseny de transports, interiors, disseny industrial, arquitectura o enginyeria, que vulguin adquirir les eines necessàries per a enfrontar-se a un projecte d’interiorisme del sector de l’automoció de manera eficaç. 

– Professionals del sector de l’automoció.

Requisits específics:

– Imprescindible tenir coneixements avançats de modelatge 3D.

– Nivell de sketch avançat.

– En tots els casos els alumnes hauran de presentar un CV i un portfolio amb projectes propis tant de l’àmbit acadèmic com del professional.

En cas necessari, s’hauran de realitzar cursos d’anivellament.

Sortides Laborals

El  Màster prepara als estudiants per a aportar valor en empreses vinculades al sector de l’automòbil, podent formar part de diferents departaments: modelatge, color & trim, interiors, components o UX.

COORDINACIÓ

RICARDO LAFON

Dissenyador industrial i automotriu. Assessor de disseny i desenvolupament, ha col·laborat amb empreses com Rücker Lypsa Barcelona, Celler Ca Roca, Criber S.A., Santa & Col·le, Rücker AG Frankfurt i Seat.

Altres Cursos Relacionats

CSP en UX for Connected Car
Més info +
CSP en Transportation Interface Graphic Design
Més info +
Product Design, itinerari in Transportation Design
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat