Master en Disseny Estratègic, Innovació i Emprenedoria – Intensiu
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

Sol·licitar informació

Master en Disseny Estratègic, Innovació i Emprenedoria – Intensiu

Edició:

Idioma: Espanyol

Duració: 3 mesos presencials a Barcelona i 4 mesos de seguiment online

Data d'inici: Online: 25 de gener de 2021 - Presencial: 26 d'abril de 2021

Horari: Part presencial de dilluns a divendres de 9.10h a 14.00h i de 15.00h a 18.10h

Crèdits: 60*

Biada 11; 08012 Barcelona, España

Preu: 12.000€ (Taxa de matrícula 2.500€ + taxa de curs 9.500€).
Informa't de les facilitats de pagament i condicions especials.

Introducció

El Master en Disseny Estratègic, Innovació i Emprenedoria s’orienta a la detecció d’oportunitats, la generació i desenvolupament de noves idees de negoci i el llançament o redefinició de productes, serveis i processos de producció a través de la innovació.

Aplicar la innovació és clau per a garantir la competitivitat en l’actual context socioeconòmic, ja que actua com a catalitzadora de la integració de tots els aspectes relacionats amb un producte o servei des d’un nou prisma empresarial.

El Master promou el treball col·laboratiu i multidisciplinari, l’anàlisi crítica, la discussió i la creativitat en el desenvolupament de propostes de valor centrades en l’usuari, però, alhora, amb una visió global del model de negoci. Al llarg del programa, s’inclouen nombrosos recursos didàctics, com workshops impartits per professionals de prestigi, classes magistrals, anàlisis de cas, desenvolupament de projectes i visites a empreses.

Innovation Strategies and Entrepreneurship

Objectius

L’objectiu del màster és formar professionals capaços d’utilitzar la innovació com a eina en la creació de noves empreses, líders en la gestió de processos complexos, capaços d’emprendre nous reptes que generen oportunitats i aplicar el canvi com un factor clau en les organitzacions.

A través de tallers impartits per professionals de reconegut prestigi,conferències i estudis de casos, el desenvolupament de projectes en col·laboració amb empreses i en un context d’un entorn actiu d’anàlisi i discussió, es desenvoluparan continguts específics.

Des d’un punt de vista crític, el curs donarà les habilitats per ser capaç de qüestionar els procediments establerts, detectar oportunitats de millora, aplicar estratègies innovadores a través de la creativitat, emprendre noves empreses des d’un punt de vista multidisciplinari, integrant tots els processos involucrats des del punt de vista del disseny .

Metodologia

L’ IED Barcelona proposa pels seus cursos intensius una metodologia innovadora en la que es combinen classes presencials amb continguts desenvolupats a distància mitjançant seguiment online. Això permet als participants poder fer el curs passant un període de 3 mesos a la ciutat de Barcelona, i desenvolupar la resta de la formació des del seu lloc d’origen. El pla d’estudis s’implementarà en un entorn dinàmic, combinant 4 mòduls amb distintes tipologies d’ensenyament que permetin l’enriquiment professional de l’alumne, i seguint l’estructura que es detalla a continuació:

1º Mòdul Introductori online:  21 gener – 21 abril.

2º Mòdul Presencial: hores lectives frontals a l’IED Barcelona, 24 abril – 19 juliol.

3º Mòdul de Tesis online: 19 juliol – 22 novembre.

4º Mòdul de Presentació final: 23 novembre.

Perfil de l'estudiant

Aquest Màster està dirigit a professionals que, independentment de la zona que treballen, estan interessats a adquirir eines i metodologies específiques per a la gestió estratègica d’innovació per a ser aplicat com en el seu propi negoci i projectes, com per impulsar i gestionar la competitivitat de les organitzacions en què treballen per.

Els dissenyadors de totes les disciplines, especialistes en comunicació i màrqueting, així com aquells professionals dedicats als negocis i planificació estratègica, tenen el perfil adequat per convertir-se en Innovation/Design Managers o desenvolupar el seu propi negoci a travès de la innovació com a eina fonamental de l’enfoc estratègic.

A més, els empresaris i industrials de diversos sectors, interessats en qüestionar els seus propis processos de producció i concepcions, adquiriran tècniques i metodologies per redefinir l’enfocament del seu negoci.

Perfil d’accès:
Graduats/llicenciats en disseny de qualsevol disciplina, ingeniers, arquitectes, professionals del marketing i negocis.

 

Sortides Laborals

Els participants seran capaços de treballar en empreses i organitzacions de diferents tipus, centrades en les següents àrees:

. Innovació processos de gestió i la seva aplicació als models de negoci innovadors en diferents camps.
. Emprendre noves empreses basades en la innovació com a element diferenciador.
. Conceptualització de nous productes.
. Desenvolupament creatiu i la gestió empresarial.

S’adquiriran les habilitats necessàries per treballar en equips multidisciplinaris, prendre posicions de lideratge i investigar en el camp.

 

COORDINADOR

GUIDO CHAROSKY

Cofundador Drop-Design for Innovation, consultora d’innovació enfocada a la creació de productes i serveis excepcionals, centrades en l’experiència d’usuari i el model de negoci. Dissenyador industrial per la Universitat de Buenos Aires, Màster (DEA) en Projectes d’Innovació per la Universitat Politècnica de Catalunya i Postgrau en Gestió d’Empreses a l’Escola d’Organització Industrial.

Prèviament va treballar Experience Design Lead en HP i com Design & Innovation Manager a la consultora Loop Business Innovation. És professor de l’IED des de l’any 2008 i director de l’Innovation Lab de l’MBA d’ESADE. Posseeix una àmplia experiència en diferents camps del disseny i la innovació en diversos sectors: electrònica de consum, béns d’equip, joguines, tecnologia, serveis, packaging i gran consum. Ha col·laborat amb empreses multinacionals, pimes i startups i ha realitzat projectes a Argentina, Estats Units, Espanya, Anglaterra, Itàlia i Dubai. Ha escrit articles per a revistes i congressos internacionals.

El seu treball ha estat publicat en diferents revistes i diaris, i ha obtingut premis de disseny a Alemanya, Estats Units, Argentina, Espanya i Japó.

Crèdits

La planificació didàctica de tots els cursos IED Master es basa en els criteris que marca l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). IED Master adopta un sistema de crèdits que segueix l’estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Master expedeix exclusivament títols privats propis.

Altres Cursos Relacionats

CSP en Project Management per a Empreses Creatives
Més info +
Master en Design Management
Més info +
Postgrau en Trends Research
Més info +

Noticies relacionades

Dissenyant al CERN el futur de la humanitat
Més info +
Reflexions sobre el disseny i la dona a TEDxBarcelona Women
Més info +
Docents de l’IED guanyen Red Dot Awards i premis ADI FAD 2018
Més info +Vull rebre informació de beques, cursos, promocions i esdeveniments exclusius per a mi


Responsable del Tractament: Istituto Europeo Di Design S.L

Delegat de Protecció de Dades: jgarnica@prolaw.es

Finalidad: La informació recopilada al lloc web únicament serà utilitzada per a les següents finalitats:

- Rebre informació de cursos

- Rebre ofertes, promocions i esdeveniments exclusius per a mi

Tipus d'informació que recopilem (Legitimació): Consentiment exprés.

Destinataris: No es cediran dades a tercers. En cas de que es realitzi, previament es sol·licitarà el seu consentiment exprés.

Dretss: Vostè té el dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se a aquells tractaments de les seves dades que no desitgi. Pot trobar la manera de procedir a la nostra política de privacitat.

Informació adicional: Política de Privacitat