Barcelona Design Week 2020
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Gemstories | Design

Projecte: Gemstories

Barcelona Design Week 2020

Del 17 al 26 de novembre té lloc virtualment la Barcelona Design Week 2020 amb el lema “Disseny per a l’activisme” i el IED és present en diferents activitats i esdeveniments:

· Aparadors Disseny en Diagonal

Alumnes del Títol Superior en Disseny d’Interiors han dissenyat un aparador per a la botiga Hàbitat en ocasió de la iniciativa “Disseny a Diagonal”. Una proposta del BCD que té com a objectiu visibilitzar el talent creatiu local i vincular el disseny al sector del comerç a la societat. La proposta del IED “Verd que et vull…” s’ha desenvolupat a partir de dos Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU: Climate Action i Live on land.

· Edivi – Educació emergent en situació de pandèmia 

El dijous 19 de novembre a les 17h es presentarà el projecte KAH de l’estudiant del Títol Superior en Disseny de Producte Lea Karrash, una solució que proposa la creació guants realitzats amb un bioplàstic per a millorar la ingent deixalla de guants que s’ha disparat amb la pandèmia. Es tracta d’una sessió virtual en la qual professors i estudiants es reuneixen per a reflexionar sobre com s’han adaptat en els últims mesos per al desenvolupament dels projectes d’innovació social.

· El disseny, factor clau en la Fabricació Additiva

El docent de l’Àrea Design Oriol Carrasco de Digital tools participarà el dimecres 25 de novembre a les 9:30h en la taula rodona online sobre fabricació additiva i l’ús de nous materials. 

· Pont Madrid-Barcelona

En col·laboració entre el Madrid Design Festival i la Barcelona Design Week, s’inaugurarà una exposició de projectes resultants dels tallers celebrats el mes de febrer passat amb la participació de l’alumne del Títol Superior en Disseny de Transport Juanjo Masero. El projecte Pulmó proposa potenciar les zones verdes de la ciutat i es podrà visitar del 17 al 26 de novembre en el DHUB.

· The Table knife project

Aquesta iniciativa proposa recaptar fons per a la Fundació El Llindar a través de la venda de ganivets dissenyats per 28 estudis de disseny entre els quals figuren docents i alumni. Aquesta és una organització local que fa costat als joves desfavorits desenvolupant les seves habilitats per a treballar en la indústria de l’hostaleria. Aquest projecte amb finalitat benèfica, s’exposa del 17 al 28 de novembre en Cubiñá Store i els ganivets podran comprar-se per a donar suport a la causa de manera online a  www.thetableknifeproject.com 

 

Consulta tota la programació aquí: https://barcelonadesignweek.com/es/ 

IED Forward
+