Reglament
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

Reglament

REGLAMENT GENERAL DIPLOMES IED DE TRES ANYS I DIPLOMES ONE YEAR D’UN ANY

L’ Istituto Europeo di Design elabora el present Reglament General de titulacions pròpies (Diploma IED) que determina els drets i deures de l’estudiant, i amb la firma del present document declara acceptar íntegrament les condicions establertes en ell i es compromet a observar-lo i cumplir-lo. Més informació en el següent enllaç:

Reglament Títol Propi i One Year Course – ESP
– 
Reglament Títol Propi i One Year Course – ENG


REGLAMENT GENERAL TITULACIÓ SUPERIOR EN DISSENY DE CARÀCTER OFICIAL (CURS DE 4 ANYS)

L’ Istituto Europeo di Design elabora el present Reglament General aplicable a les Titulacions Superiors en Disseny Oficials (després Titulació Superior Oficial) que com a Centre Superior de Disseny imparteix i que determina els drets i deures de l’estudiant, i amb la firma del present document declara acceptar íntegrament les condicions establertes en ell i es compromet a observar-lo i cumplir-lo. Más información en el siguiente enlace:

Reglamento Título Superior – ESP
– 
Reglamento Título Superior – ENG


REGLAMENT GENERAL IED MASTER & SUMMER SCHOOL

La Escola Superior de Disseny IED Barcelona (després IED) elabora el present Reglament General de l’Àrea de Formació Avançada que determina els drets i deures de l’estudiant, i amb la firma del present document declara acceptar íntegrament les condicions establertes en ell i es compromet a observar-lo i cumplir-lo. Més informació en el següent enllaç:

Reglament Master Barcelona


NORMES GENERALS BA HONOURS (CURS DE 3 ANYS)

L’ Escola Superior de Disseny IED Barcelona ha elaborat les següents Normes Generals, que regulen els drets i deures dels alumnes, i amb la firma del present document declara acceptar íntegrament les condicions establertes en ell i es compromet a observar-lo i cumplir-lo. Més informació en el següent enllaç:

Reglament BA